Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام اره هیچ تفاوتی نداره برای اداره مهاجرت
2021-08-31 14:17:00

Similar Question:
#برای اکسپرس اینتری

به نظر تون اگر کسی در طول ۶ سال گذشته در پروفایل های mon project و یا arima کبک اکانتی برای خودش ساخته باشه و یا حتی پروفایلی داشته باشه برای اکسپرس اینتری ولی هنوز به کف امتیاز هم نرسیده که وارد pool بشه،اگر بخواد الان study permit اقدام کنه اون اکانت های non-active قبلی که هیچ کدوم سابمیت هم نشده میتونه براش دردسر ساز بشه و مانع ویزا شدن study permit بشه؟
2021-10-04 16:02:00 #Canada [برای اکسپرس اینتری] مهاجرت

لطفا من و راهنمایی کنید همسر من برای اکسپرس اینتری اقدام کرده آیا من هم باید امتحان آیلتس بدم؟ نمره آیلتس من روی پرونده ایشون تاثیر داره؟
2021-10-25 04:36:00 #Saskatoon [برای اکسپرس اینتری] مهاجرت

ازتون یک راهنمایی میخواستم .من مدارک تحصیلی ام رو توسط wes برای کارکردن ارزیابی کردم .الان میخواستم بدونم برای اکسپرس اینتری هم قابل قبوله یا اینکه دوباره باید مخصوص immigration انجام بدم ؟
2020-12-23 17:42:15 #Montreal [اکسپرس اینتری] مهاجرت

اگر کسی ایران باشه و بخواد آزمون آیلتس جنرال بده یا هر آزمون قابل قبول دیگری برای اکسپرس اینتری این روزها میشه تو ایران امتحان بده ؟
2020-11-22 17:41:39 #Montreal [ اکسپرس اینتری][آزمون آیلتس][ایران ] مهاجرت

در خصوص باز کردن فایل آریما بدون مدرک زبان سوال داشتم من الان سطح ب1 پلاس رو مطمئنم میگیرم، اما برای سطح ب2 کمی شک دارم شاید نشه توی امتحان اون سطح رو بیارم (البته توی تست های مجازی ب2 گرفتم) رشتمم جزو رشته های دراو شده بوده حالا بیام یه فایل باز کنم و مدرک زبان رو ب1 اعلام کنم اگر پذیرش بگیرم فرصت هست برم امتحان بدم و مدرک زبان بیارم برای تایید؟ یا اینکه امکانش نیست و حتما باید مدرک زبان با شماره ی داوطلبی داشته باشم برای اعلام نمره ی زبان در پروفایل؟
2021-09-09 09:01:00 #Canada

لطفا من و راهنمایی کنید همسر من برای اکسپرس اینتری اقدام کرده آیا من هم باید امتحان آیلتس بدم؟ نمره آیلتس من روی پرونده ایشون تاثیر داره؟
2021-10-25 04:36:00 #Canada

کسی خبر دارد آیا آیلتس کامپیوتری برای برنامه اکسپرس اینتری مورد تایید می باشد یا خیر؟؟
2021-09-01 02:43:00 #Canada

به نظر تون اگر کسی در طول ۶ سال گذشته در پروفایل های mon project و یا arima کبک اکانتی برای خودش ساخته باشه و یا حتی پروفایلی داشته باشه برای اکسپرس اینتری ولی هنوز به کف امتیاز هم نرسیده که وارد pool بشه،اگر بخواد الان study permit اقدام کنه اون اکانت های non-active قبلی که هیچ کدوم سابمیت هم نشده میتونه براش دردسر ساز بشه و مانع ویزا شدن study permit بشه؟
2021-10-04 16:02:00 #Canada